Општина Црна Трава званична презентација

Ранг-листа кандидата за пописиваче oпштине Црна Трава

Потребна документација може се видети - овде.

Попис 2022 - Јавни позив за инструкторе.

Ранг листа инструктора - Попис 2022.

Прелиминарна листа инструктора - Попис 2022.

Jaвни позив за пописиваче - Попис 2022.

Jaвни позив за пописиваче са задацима - Попис 2022.

Коначан списак изабраних пописивача - Попис 2022.

Општина Црна Трава

Трг Милентија Поповића 61, 16215 Црна Трава

Teл/фakс 016 811 118.

ПИБ 101064719

Радно време: од понедељка до петка од 7:00 до 15:00

Информативни центар Општине

016 811 118

063 690 890

062 548 785

Мапа сајта

Copyright © 2013 - All Rights Reserved | opština crna trava

web: g@sa